En Rask Tegning / A Quick Drawing

Når det er lite tid tilgjengelig, er det bedre med en rask tegning enn ingenting. Som regel blir det en bakke, og som regel med en hytte på toppen. Det er noe terapeutisk ved det, selv om det etter hvert slutter å være særlig spennende. Litt som å gå en tur. Det kan være samme sted, til samme tid på dagen, men likevel det man trenger.

When there is little time available, it’s better with a quick drawing than nothing at all. Usually it turns into a hill. Usually with a cabin on top. There is something therapeutic about it. Even though, after so many of them, they stop being very exciting. Like taking a walk. It can be the same place, the same hour of day, but still what you need.

2 kommentarer om “En Rask Tegning / A Quick Drawing

Legg gjerne igjen en kommentar før du går