Sunset Out At Sea

It felt great being back with the watercolours again, after quite some time apart.

Our meeting startet with a lot of mistakes and random strokes, but after one, two and three papers in the bin I felt that I started to get the grip on it again.

It was so nice to just splash on a good wash, and see the colours blend together.

So I decided to just keep it simple, and added what I imagine is a quiet sunset far out at sea:

Sunset out at sea

The islets I imagine could be both an industrial area, or just some old bunkers.

It would be nice to just have a stroll there, or a nice, relaxing nap 🙂

8 kommentarer om “Sunset Out At Sea

  1. Kan du det og?!? Ja,ja noen har talent 🙂 Jeg kom egentlig for et kurs i fjelltegning – Jeg prøvde meg på et fjell i dag, for det er en del av historien, og fikk meg en god latter. Det ble noe, men ikke akkurat som deg :). Jeg liker fargene i bildet ditt. Selv om det kanskje ikke ser sånn ut, så er jeg glad i klare, skarpe farger. Måtte skrive dette på norsk, fant ikke ordene jeg ville bruke på engelsk.

    1. Norsk er fint! Er veldig sjeldent jeg får kommentarer på norsk, så det er gøy 🙂 Det har tatt ekstremt mye prøving og feiling, så talent har nok lite å gjøre med fremgangen, men jeg synes akvarell er veldig artig å jobbe med. Ulempen er at en feil stort sett koster dyrt, men det er fantastisk hvordan fargene blander seg sammen når det går veien 🙂 Ser for meg at tegningen ble fin, jeg. Vi er jo vår egen verste kritiker, så stort sett er det bedre enn det man selv mener 😉

Legg gjerne igjen en kommentar før du går